KOFFIE MATCHT BOEK

©Chronosenik

Stad Leest is een heel fijne boekhandel en het café dat erbij hoort is sinds enige tijd weer open.
Ik kwam er per toeval terecht. Ik was een kaartje wezen kopen en wilde het schrijven en meteen opsturen en dacht dat bij een koffie te doen.

Terwijl ik aan het bedenken was waar, stond ik alweer buiten en zag mensen aan een tafeltje op het voetpad een koffie drinken.

En toen herinnerde ik het me weer dat er ook een koffiebar bij de winkel hoort. Ik ging weer binnen en meteen rechts was de ingang naar het koffiehuis. Boven gekomen zag ik ook dat je er natuurlijk van in de boekhandel zelf in kon, maar het was aan mijn aandacht ontsnapt. En: ze hadden er decaf.

Omdat die goed meeviel dacht ik dat het tijd werd om na de hele coronasluitingen en co, Decaf Lovers weer op te pikken. De koffie was goed genoeg en het is een fijne rustige aangename plek om te zitten.

Je kan er een kleinigheid eten én ze hebben er scones! Met custard! Ik nam er geen, maar voor het einde van het jaar ga ik zeker terug om er mezelf op een te trakteren.

De deca koffie was goed genoeg zei ik, niet zoals in een echte baristabar, kan iets beter nog, en daarom krijgt hij van mij een gele OK! in plaats van een groene GO!
Als je in de stad Antwerpen bent en je zoekt koffie en een goed boek, of mooie postkaarten : Stad Leest is een plek die aan die wensen voldoet. Oudaan 18, 2000 Antwerpen. Nijntje verwelkomt je.

Geniet ervan!

Scroll to top
error: Afbeeldingen zijn beschermd !!